Trangia kaasukeitin

Testiin valitut keittimet MSR, Primus ja Trangia ovat rakenteeltaan erilaisia, eivätkä siksi suoraan verrattavissa, joten grammoja ei nyt viilattu . Uusi Ultra light -sarja on nyt entistäkin vahvempi, mutta kevyempi. No niin, nyt olis trangiaan hankittuna kaasukeitin. Mietityttää vain se, kun on lähdössä viikon reissulle, että kauankohan tuommosella 4gramman . Verratkaas pa-trangiaa ja kaasu-trangiaa. Olen käyttänyt pa-trangiaa vuosia ja ollut oikein tyytyväinen.


Tomii -asteen pakkasessakin kun sytyttää puutikulla.

Ultrakevyestä alumiinista valmistettu Trangia non-stick . Jos raahaa trangian mukana, niin samalla käyttää sitten tenuakin, koska. Omilla jaloillaan seisovat kaasukeittimet yhdessä foliosta taiteltavan . Trangian uusi Titanium -tuotteet korjaava Ultra Light -sarja, jotka soveltuvat kantamusten painosta tinkiville. Ultra Light materiaali on neljänneksen normaalia . Kova tuuli, pakkanen sekä vesi- tai räntäsade eivät estä Trangian. Kaasukeitin on huomattavasti tehokkaampi kuin spriikeitin eli ruoka .

Tehokas monipolttoainekeitin, kaasukeitin vai perinteinen Trangia? Meiltä löytyy retkikeitin keikkiin tarpeisiin, valitse vain sinulle . Millainen retkikeitin sopii minun reissuilleni? Outnorthilta Trangia-retkikeitin ja tarvittavat lisävarusteet. Trangia 25-Ultralight Kaasukeitin Alumiini, kaasupolttimella h 20x. Trangia Sturmkocher 27-Kaasukeitin Ultralight, HA alumiinia, k 2018.


Ajattelin tehdä videon tällaisesti Mini Trangiasta jota olen käyttänyt viime aikoina retkeillessä. Esimerkiksi Trangia retkikeitin, makuualusta,makuupussi,teltta. Trangia varustettuna kaasupolttimella on kesäsäillä ylivoimainen.


Ei nokea kattiloita, helppo säätää, tuulensuoja mukana.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitokokin käyttöohje

Uuni mikro yhdistelmä kokemuksia