Kermavaahto vaniljakreemi
Vaniljakreemijauhe kannattaa lisätä vähitellen vatkauksen lomassa, kun kerma on jo alkanut hieman vaahtoutua. Vaniljakreemijauhe on tuttu kermapursotusten yhteydestä. Kreemijauhe on oiva kermavaahdon tukevoittaja ja toimii useissa kakkutäytteissä .
Ja siihen myös sokeria + tuo vaniljakreemijauhe, kun se tulee pursotukseen. Ohjeen mukaisesti tehtyä kreemiä voi laittaa tavallisten pullien täytteeksi tai viinereihin. Kermavaahdollakin pursotus onnistuu hyvin, mutta kermavaahdon koostumus on oltava oikeanlainen.
Erilaisten kahvileipien ja kakkujen täytteenä maistuva vaniljakreemi. Vaniljakreemitäytteen voi yhdistää kermavaahtoon, jolloin saadaan . Monikäyttöinen leivonnaisten täyte ja kuorrute. Suosittu vaniljakreemijauhe kakkujen, leivosten ja muffinsien täytteeksi, kermavaahdon vahvistamiseen ja .
Lisää kermavaahto suklaaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vaniljakreemijauhe. Vatkaa vaniljakreemijauhe ja vesi sekaisin sähkövatkaimella, kunnes. Sekoita kermavaahto ja vaniljakreemi toisiinsa tasaiseksi massaksi.
Lisää lopuksi kermavaahto varovasti käännellen. Sekoita vaahdotettu kerma vaniljakreemiin tasaisesti. Lisää vaniljakreemijauhe ja sokerit kerman joukkoon vaahdotuksen alkuvaiheessa. Kaada kerma kattilaan ja lisää joukkoon karkit.
Vaahdota prk (dl) vispikermaa ja sekoita kermavaahto vaniljakreemin joukkoon. Vaihtoehto b: Onko kreemijauheessa sen verran vaniljan makua, että sen voisi lisätäkin tavalliseen kermavaahtoon ja saada vähemmän . Jos kermavaahtoa vatkaa liian kauan, niin siitä tulee voita. Nostele vaahdotettu kerma vaniljakreemin sekaan ja vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Vaniljakreemi (= vesi + vaniljakreemijauhe) on . Sekoita vaniljakreemi ja vesi keskenään, anna seoksen saostua.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen saostunut vaniljakreemi, sekoita tasaiseksi.
Kommentit
Lähetä kommentti