Tiskialtaan hajulukon puhdistus

Mutta kun en osaa saada siitä putkihäkkyrästä . Videolla neuvotaan, kuinka käsienpesualtaan hajulukko tyhjennetään. Katso uusi video, jossa kerrataan hajulukon puhdistus vaihe vaiheelta.

Ensimmäinen merkki hajulukon puhdistus tarpeesta on yleensä lavuaarin läheisyydessä leijuva viemärin haju. Toinen varma merkki puhdistustarpeesta on se . Hajulukko kaipaa puhdistusta, jos viemäri haisee eikä lavuaari vedä kunnolla.

Helpoin ja edullisin, putkimiesten suosittelema tapa puhdistaa . Artikkelissa neuvotaan, kuinka tehdään vesilukon puhdistus. Jos viemäri vetää huonosti tai haisee pahalta, on syytä puhdistaa hajulukko. Käsitykseni mukaan se pitää aina silloin tällöin putsata. Olen hölmö ja uusavuton opiskelija, ja olen laiminlyönyt sen puhdistuksen.


Lavuaarin hajulukon ja juoksuputken siivoaminen kerran kuussa tai. Olisi varmaan syytä puhdistaa hajulukko ihan mekaanisesti. Tiskialtaan pohjalla olevan ritilän keskellä lienee ruuvi.

En millään jaksaisi alkaa tyhjentämään kaappia saadakseni hajulukon auki :D :ashamed: Onko mitään keinoa, jolla veden saisi taas . Onkos tiskialtaan putkisto helposti avattavissa, kun en mikään käsityötaidon mestari. Samassa ajassa mitä kestää että se huoltomies tulee, sen avaa ja puhdistaa itse. Kyllä keittiön hajulukot irtoaa siinä missä vessanki. Usein juuri se hajulukkosysteemi tiskipöydän tai pesualtaan alla kokoaa ihan suotta likaa ja aiheuttaa tukoksia sekä hajuongelmia.


Minkähän virheen eilen tein kun puhdistin lavuaarin hajulukon töhnästä ja on nyt siitä asti vessa haissut viemärille? Kylpyhuoneen ja keittiön pesualtaiden hajulukot ja lattiakaivot on hyvä puhdistaa säännöllisesti. Astianpesukoneen puhdistus pidentää koneen käyttöikää ja tekee. Jos putkivesilukossa on puhdistus- tulppa, lukkoa ei ole . Viemärin tukkeutuminen tarkoittaa yleensä hajulukon tukkeutumista.


Tiskialtaaseen kaadettu joulukinkun rasva etenee pitkälle viemäriin ja jäähtyessään . Luonnon kannalta paras konsti on avata hajulukko ja puhdistaa putket. Kylpyhuone on keittiön ohella kodin ehkäpä eniten huoltoa ja tarkkailua vaativa tila.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pitokokin käyttöohje

Trangia kaasukeitin

Uuni mikro yhdistelmä kokemuksia