Wok vihannekset pannulla
Miten valmistat wok vihannekset,miten mielestäsi niistä tulee hyviä? Vihannekset wokkaan nopeasti kuumalla pannulla al dente. Vaikka pannu olisi kuuma, jäiset vihannekset viilentävät pannun sulaessaan.
Tai jos käytän tuoreita vihanneksia, ne vain nahistuvat. Tässä tuli kokeiltua wokattuja tuoreita vihanneksia. Kaada vihannekset kuumaan wokki pannuun ja paista niitä niin kauan, että ne ovat . Eli selittäkääs nyt aloittelijalle ihan alusta loppuun miten wokki.
Ei tarvitse koko aikaa sekoittaa, aina välillä riittää, varsinkin jos pannu ei ole liian kuuma. Mitä mausteita käytätte vihanneksiin, mitä paistatte pannulla, oli sitten tuoreita tai pakaste vihanneksia. Valitse kaikkia kauden vihanneksia ja wokkaa.
Lisää inkivääri pannuun, kun öljy on kuumaa ja paista sekuntia tai kunnes. Pakaste wok- vihannekset tuntuu hyvältä ajatukselta, mutta kun olen niitä paistanut pannulla ei lopputulos ole ollut kummoinen. Jos keittaa liian kauan ,vihanneksista tulee mossomaista , jolloin maku jaa. Voita tai hanhenrasvaa pannulle, ja siihen sulaneet vihannekset. Wok Classicissa on herkullisia idän kasviksia, mm.
Valmistus Paistinpannulla: Kuumenna pieni määrä öljyä.
Kommentit
Lähetä kommentti